سالاد اسفناج و پنیر را حتما برای فصل تابستان مهیا کنید و از طعم خوشممزه آن لذت ببرید :
مواد لازم
اسفناج(ترجیحا اسفناج کوچک):۲لیوان
انجیر:۴عدد خرد شده
بادام زمینی نمکی:۱/۴لیوان
نمک و فلفل:به میزان لازم
آب لیمو ترش:۱ق
ادامه مطلبترفندهای آشپزی که زندگی را ساده می کنند
طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی
طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی شمالی در ۳۰ دقیقه+ فوت و فن میرزا قاسمی
اسفناج ,سالاد ,لازم ,پنیر ,۴لیواننمک ,فلفل ,سالاد اسفناج ,و پنیر ,اسفناج و ,۱ ۴لیواننمک ,۴لیواننمک و
درباره این سایت